3e prijs voor Jonah op Pianofestival Kampen

Jonah heeft wegens een operatie niet mee kunnen doen aan het Prinses Christinaconcours en hoopt dat hij wel weer in Kampen aan het Pianofestival kan meedoen.
Het blijft tot het laatste moment wel een beetje spannend; hij is fysiek nog niet helemaal de oude.
Negen dagen voor het Pianofestival in Kampen komt hij weer op les (sinds eind februari is hij niet meer geweest). Nog 3 lessen om de boel weer goed op de rit te zetten en dan is het zaterdag 5 april zo ver.
Hij speelt de three fantastic dances van Schostakovich en Asturias van Albeniz en mag door naar de finale. Hij wint uiteindelijk de derde prijs in de D categorie. Een bijzonder mooie prestatie, zeker onder deze omstandigheden.

Emma heeft met haar half jaartje les ook meegedaan, maar dan in de A categorie. Mozart menuet en Im Gartchen van Maykapar gingen prima! Jin Hong speelde Haydn en Poulenc in de C categorie; Hymke (Bach en Bartok), Anne (Mozart en Debussy) en Anna Karlien (Mozart en Rachmaninov) speelden in de D categorie. Het was een bijzonder leuke dag in Kampen. Ook was het een bijzondere ervaring om dit als jurylid eens een keer mee te maken.